nr.1 foodmagazine

Makkelijk én lekker: 6x gerechten met noedels

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Even geen inspiratie voor het avondeten maar wél zin in iets lekkers? Noedels zijn makkelijk om te bereiden, lekker én heel betaalbaar. Bovendien kun je er alle kanten mee op: stop ze in een salade, soep of snelle curry. 

Nóg meer heerlijke noedelgerechten ontdek je hier.

noedelsalade met szechuanvlees

Szechuan is een unieke peper; lekker peperig maar ook weer niet té heet. De perfecte dosis prikkel op je tong! Gebruik ‘m in een marinade voor de biefstukreepjes voor wat pit.

noedelsalade-szechuanrundvlees-delicious

Vietnamese phoe

Pho is een Vietnamese runderbouillon gevuld met noodles, stukjes vlees en groenten. Je kunt er eindeloos mee variëren en de soep is heerlijk voedzaam!

VietnamesePho-deliciousmagazine

Thaise viscurry met noedels

Curry-liefhebbers opgelet! Deze heerlijke, snelle Thaise curry met witvis, sugarsnaps en rijstnoedels is comfort food ten top. Oh, en je zet hem binnen no-time op tafel!

thaise-viscurry-delicious

zalm uit de oven met rijstnoedels

Waarom zou je een hele batterij potten en pannen uit de kast trekken als je op één bakplaat of in één ovenschaal een compleet maal kunt bereiden? Deze ovengestoomde zalm is snel klaar en lekker dat die is!

zalm-delicious

kurkuma-noedelsoep

Dit recept vormt de basis voor een snelle soep voor op je werk. Maak de soepbasis, verdeel hem over vier diepvriesbakjes en voeg aan elk bakje 60 g noedels plus een portie groenten toe. Handig!

kurkuma noedelsoep | delicious

rijstnoedels met biefreepjes

Je hebt niet veel tijd nodig om heerlijke doordeweekse gerechten op tafel te zetten. Deze rijstnoedels met biefreepjes staan binnen 15 min. op tafel. Handig!

rijstnoedels met biefreepjes | delicious

rijstnoedels met biefreepjes | delicious