aantal 600 |
bijgerecht |
zomer |
|
bijgerecht |
zomer |
|
Zelf bbq saus maken is helemaal niet moeilijk en superlekker. Kijk maar naar dit recept.
Ingrediënten
- 1 el dijonmosterd
- 120 ml appelciderazijn
- 70 g basterdsuiker, donkerbruin
- 20 g selderijzout
- 1 el knoflookpoeder
- 1 el komijn
- 2 tl cayennepeper
- 2 tl zwarte peper
- 600 ml passata, gezeefde tomatensaus
Instructies
-
Breng in een steelpan alle ingredienten voor de bbq-saus behalve de passata aan de kook. Voeg de passata toe en laat in ± 30 min. op heel laag vuur tot saus inkoken.
Voedingswaarde
Recept: Brandon Woodruff. Fotografie: Alan Benson
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!