nr.1 foodmagazine

5 x Recepten met noedels

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Recepten met noedels zijn meestal snel klaar en heel eenvoudig om mee te variëren. Van rijstnoedels tot sobanoedels, met vis of vlees of toch lekker vega; het kan allemaal! Hierbij onze 5 favoriete recepten met noedels. 

Bekijk ook alles over noedels: welke soorten gebruik je wanneer?

5 x Recepten met noedels

rijstnoedels met biefreepjes | delicious

rijstnoedels met biefreepjes

Je hebt niet veel tijd nodig om heerlijke doordeweekse gerechten op tafel te zetten. Deze rijstnoedels met biefreepjes staan binnen 15 min. op tafel. Geniet vanavond van dit supersnelle recept.

>> naar het recept

tofoe met hoisin en noedels

tofoe met hoisin, paksoi & noedels

Weinig tijd en toch lekker koken en eten... laat dat maar aan ons over. Probeer deze vegan hoisin-chilitofoe met paksoi en noedels maar! De kleinere shanghai paksoi die we gebruiken is niet altijd en overal goed verkrijgbaar. Je kunt ook prima gewone paksoi nemen en die lekker grof snijden.

Wil je vaker vega eten? We geven je nóg een lekker tofoegerecht!

>> naar het recept

noedels met sojakip

Deze kipdrumsticks zijn de perfecte combinatie van sweet & salty door de sojasaus en honing. Stoof de kip van tevoren, dan wordt hij extra lekker. Bovendien ben je dan op de avond zelf nog geen tien minuten bezig.
Heb je meer zin in een Mexicaans avondje? Maak dan pittige sojakip maïs-zwartebonensalsa.

>> naar het recept

Aziatische zalm met noedels & sesamspinazie

Op Aziatische wijze geef je zalm extra veel smaak. Bovendien is dit makkelijk en snel: het kokende water voor het pocheren van de zalm én voor het garen van de noedels komt direct uit de Quooker-kraan. Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Quooker.

>> naar het recept

kerriesoep met noedels delicious.

Japanse kerriesoep met ei en varkensgehakt

Deze milde kerriesoep met varkensgehakt, udonnoedels en sake is het ideale Japanse comfortfood. Extra fijn: de soep staat in 30 minuten op tafel.
We geven je hier nog drie soepen die binnen 30 minuten op tafel staan!

>> naar het recept

kerriesoep met noedels delicious.