5 x Recepten met noedels

Recepten met noedels zijn meestal snel klaar en heel eenvoudig om mee te variëren. Van rijstnoedels tot sobanoedels, met vis of vlees of toch lekker vega; het kan allemaal! Hierbij onze 5 favoriete recepten met noedels. 

Bekijk ook alles over noedels: welke soorten gebruik je wanneer?

5 x Recepten met noedels

rijstnoedels met biefreepjes | delicious

rijstnoedels met biefreepjes

Je hebt niet veel tijd nodig om heerlijke doordeweekse gerechten op tafel te zetten. Deze rijstnoedels met biefreepjes staan binnen 15 min. op tafel. Geniet vanavond van dit supersnelle recept.

>> naar het recept

tofoe met hoisin en noedels

tofoe met hoisin, paksoi & noedels

Weinig tijd en toch lekker koken en eten? Laat dat maar aan ons over. Probeer deze vegan hoisin-chilitofoe met paksoi en noedels maar!
De kleinere shanghai paksoi die we gebruiken is niet altijd en overal goed verkrijgbaar. Je kunt ook prima gewone paksoi nemen en die lekker grof snijden.

>> naar het recept

noedels met sojakip

Deze kipdrumsticks zijn de perfecte combinatie van sweet & salty door de sojasaus en honing. Stoof de kip van tevoren, dan wordt hij extra lekker. Bovendien ben je dan op de avond zelf nog geen tien minuten bezig.
Heb je meer zin in een Mexicaans avondje? Maak dan pittige sojakip maïs-zwartebonensalsa.

>> naar het recept

Aziatische zalm met noedels & sesamspinazie

Zalm en Aziatische smaakmakers zijn altijd een gouden combinatie. Gember, soja en sesam geven deze makkelijke maaltijd een heerlijke twist en de spinazie levert fijne voedingsstoffen. Ook nog eens lekker snel klaar met kokend water uit de Quooker-kraan!
Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Quooker.
Zin in meer zalm? Maak één van deze 13 recepten voor in de oven.

>> naar het recept

kerriesoep met noedels delicious.

Japanse kerriesoep met ei en varkensgehakt

Deze milde kerriesoep met varkensgehakt, udonnoedels en sake is het ideale Japanse comfortfood. Extra fijn: de soep staat in 30 minuten op tafel.
We geven je hier nog drie soepen die binnen 30 minuten op tafel staan!

>> naar het recept

kerriesoep met noedels delicious.