KERSTMENU: EASY

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Op zoek naar kerstinspiratie voor een makkelijk kerstmenu? Wij geven je een easy, maar toch feestelijk kerstmenu met knolselderijsoep met karamelappel, ossenhaas met bietenkruidenstamppot en een heerlijke mascarponemousse om mee af te sluiten.

Meer kerstinspiratie? Een overzicht van al onze kant-en-klare kerstmenu’s vind je hier handig bij elkaar.

Voorgerecht (soep)

knolselderij-bonensoep met chorizo en karamelappel
Er gaat niets boven een dampende kom soep. De heerlijke aardse smaak van knolselderij gaat perfect in deze soep met kruidige chorizo en zoete karamelappel.
naar recept
knolselderij-soep-delicious

Voorgerecht

tartare van witvis met citroenolie, hazelnoot en sumak
Rauwe witvis is een ideale basis voor tartare: voeg je eigen smaken en een lekkere crunch toe. Superlekker en zo klaar! Probeer ook eens tartare van rauwe rivierkreeft.
naar recept
tartare van witvis citroenolie

Hoofdgerecht (vis)

zalmmoot met champagnekokossaus
Niemand gelooft dat je deze luxe zalmmoot met champagnekokossaus binnen 30 min. op tafel zet. De zalm is mals en sappig en de champagnekokossaus maakt het heerlijk romig en vol. Ook lekker: zalm met geroosterde wintergroenten.
naar recept
Zalmmoot met champagne-kokossaus - delicious

Hoofdgerecht (vlees)

ossenhaas met bietenkruidenstamppot
Met mooie verse ingrediënten hoef je niet veel te doen om een feestelijk gerecht te maken. Neem deze heerlijke ossenhaaspuntjes met kruidige stamppot. Simpel, maar oh zó lekker!
Serveer deze salade met groene asperges en cranberry's erbij.
naar recept
ossenhaaspuntjes met bieten-kruidenstamppot - delicious

Nagerecht

citroen-mascarponemousse met amaretticrunch
Janneke’s mascarponemousse met amaretticrunch en citroen is fris en tegelijkertijd heerlijk romig. 
naar recept
Zalmmoot met champagne-kokossaus - delicious