Deze 5 kerstdesserts staan binnen 30 minuten op tafel

Op zoek naar een geweldige afsluiter van je diner? Wij geven je vijf heerlijke desserts die binnen 30 minuten op tafel staan!

Meer dessertinspiratie? Bekijk onze vijf prachtige showstop taarten!

supersnelle frambozentaartjes

Hoe je feestje er ook uit ziet, deze supersnelle frambozentaartjes  doen het altijd goed bij je gasten. Fijn: ze zijn klaar voordat je met je ogen kunt knipperen. Wel moeten ze een nachtje overnachten in de koelkast, dus begin op tijd.

kaastaart met brillat savarin,vruchten en balsamico
kaastaart
Niet zo’n zoetekauw? Sluit het kerstdiner af met een hartige kaastaart van brillat savarin. Garneer met abrikozen, walnoten, peer en stroperige oude balsamico.

eton mess

In onze keukens blijft het tijdens het koken vaak netjes, maar met 1 gerecht móet het wel een zooitje worden: Eton Mess. Maar dan wel een zinderend zooitje met scharlakenrode frambozen, adellijke aardbeien & knapperige verkruimelde vanille meringues.

vegan chocomousse met aquafaba (kikkererwtennat)
delicioushelpt-veganchocomousse
Chocolademousse maken is helemaal niet zo moeilijk. En, bonus: het is ontzettend leuk om te doen. Chocolade smelten, het mengsel luchtig kloppen en dan… lepelen maar!

karnemelkpuddinkjes met rozenwater en kardemom
karnemelkpuddinkjes
Rozenwater wordt vaak gebruikt in Indiase desserts. Ook wij genieten graag van deze frisse, zoete smaak, zoals bij deze feestelijke karnemelkpuddinkjes.

 

desserts karnemelkpuddinkjes