5x lekkere hartige taart

De hartige taart: de basis is vaak hetzelfde, maar de variaties zijn werkelijk eindeloos. En omdat je er zo veel mee kunt, zijn ze hartstikke leuk om te bakken! Ook handig: je kunt er je restjes groenten in verwerken, ben je daar meteen weer vanaf.

Probeer ook deze heerlijke hartige paddenstoelentaart met prei en kaas!

Recepten voor hartige taarten

tomaten-pestotaart met courgettesalade
Een taart zorgt altijd voor een feestelijk gevoel. Serveer deze hartige taart als lunch- of voorgerecht. Met serpentines van courgette maakt de courgettesalade uit de spiraalsnijder de taart helemaal af!
naar recept
courgettesalade
hartige taart met knolselderij, ui en kaas
Ovengerechten zijn perfect om weer op temperatuur te komen met dit koude, druilerige weer. Deze hartige taart met knolselderij heeft een goudbruin knapperig korstje en is heel geschikt om voor een groter gezelschap te koken en samen te delen. Om daarna op de bank met z’n allen een grote pot thee leeg te drinken terwijl de regen tegen het raam tikt… Herfstweer is zo erg nog niet!
naar recept
Hartige taart knolselderij-delicious
zoete-aardappeltaart met yoghurt, parmezaan en salie
Tip uit de keuken van Janneke: variëren met deze zoete aardappeltaart? Vervang de helft van de aardappel door pompoen, wortel en/of pastinaak.
naar recept
zoete-aardappelquiche - delicious
bloemkool kaastaart
Deze kaastaart met bloemkool krijgt meer smeu door cheddar. Cheddar komt oorspronkelijk uit het Engelse dorpje Cheddar. De pittige smaak ontstaat door een soms twee jaar durend rijpproces. 
naar recept
souffléfrittata arrabbiata
Deze souffléfrittata met arrabbiata is een perfect maaltje voor op een doordeweekse dag. Of: geef je weekendlunch een upgrade met dit heerlijke gerecht. De salami geeft de frittata net dat beetje extra pit.
naar recept
souffléfrittata arrabbiata | delicious

Je kunt hartige taarten ook goed versieren . Hoe je dat doet laten we je zien in deze video!

souffléfrittata arrabbiata | delicious