De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

3x koken met massa de pimentão + basisrecept

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Yvette van Boven kookt voor delicious. heerlijke gerechten met massa de pimentão. Deze traditioneel Portugese pasta is gemaakt van paprika en voegt nét dat beetje extra toe aan jouw gerecht. Hierbij het basisrecept van massa de pimentão én drie zomerse gerechten om zelf aan de slag te gaan! 

Het basisrecept:

massa de pimentão - delicious

massa de pimentão

Yvette van Boven: ‘Dit is zomer uit je oven! Massa de pimentão is een pasta gemaakt van paprika, die ruikt en smaakt naar zonnig Portugal. Beter kan ik het niet uitleggen. Dit intens smakend condiment wordt gebruikt om stoof of soep een diepere smaak te geven.’ Het is niet veel werk, maar de massa de pimentão moet wel een paar dagen intrekken.

>> naar recept

Meer doen met massa de pimentão? Dit zijn onze 3 favoriete recepten met deze heerlijke pasta: 

stoof van octopus
stoof van octopus - delicious

kokkels met massa de pimentão
kokkels met massa de pimentão - delicious

bouillon met massa de pimentão en cannellinibonen

bouillon met massa de pimentão - delicious

Recept, styling en bereiding Yvette van Boven. Fotografie: Oof Verschuren. Bewerking: Dosia Brewer. Losse recepten: zie recept voor credits.

massa de pimentão - delicious