deze supermarkten zijn open met Pasen 2024!

Bestaat jouw culinaire leven de laatste weken uit goedgevulde Pinterest-borden, recepten met aantekeningen en strakke mise en place-lijsten, of ben je een last minute chef én beslisser? Hoe het ook zij: het zou zomaar kunnen dat je tijdens Pasen nog even een tripje naar de supermarkt moet maken. 

Voor dat ene vergeten ingrediënt of een spontaan bedacht extra hapje op de brunchtafel. Je hoeft niet verder te zoeken naar openingstijden, hier vind je een overzicht: deze supermarkten zijn open tijdens Pasen 2024!

Inspiratie voor eventuele extra hapjes vind je hier: 20x feestelijke paashapjes onder de 30 minuten.

Goede Vrijdag

Voordat het paasfeest zonnig losbarst staat eerst Goede Vrijdag nog op de planning. Dat valt dit jaar op 29 maart en op deze dag kunnen winkels eerder sluiten. Dit verschilt per supermarktketen en per regio, dus doe je boodschappen eerder op de dag of check de website van de winkel voor vertrek. 

Openingstijden Pasen 2024

Dit jaar valt Pasen op 31 maart en 1 april. We hebben de wijzigingen in openingstijden voor de meest bekende supermarktketens voor je opgezocht, dit zijn ze!

Albert Heijn, Albert Heijn XL en AH To Go en open met Pasen

Lekker ontspannen shoppen doe je met een Appie in de buurt: aan de openingstijden verandert niet veel tijdens Pasen. Wil je zeker weten dat jouw Albert Heijn geen uitzondering maakt? Check dan de website: ah.nl/winkels.

De openingstijden van Jumbo tijdens Pasen

Sommige supers van Jumbo openen alleen op maandag hun deuren. Zijn ze geopend? Dan is dat in nagenoeg alle winkels van 10:00 tot 18:00. Om zeker te weten dat je goed zit kijk je voor de actuele tijden op jumbo.com.

Lidl openingstijden tijdens de paasdagen 

Bij Lidl zijn veel winkels op zondag open van 10:00 tot 18:00 uur en op maandag van 10:00 tot 19:00 uur. De actuele openingstijden voor jouw winkel vind je op lidl.nl

Openingstijden Aldi Pasen 

Meer informatie over jouw filiaal vind je op de website: aldi.nl.

Openingstijden supermarkten Plus tijdens Pasen 

Omdat de winkels van Plus gerund worden door zelfstandige supermarktondernemers, kunnen de openingstijden bij deze keten wat meer verschillen. Zeker weten dat je niet voor een dichte deur staat? Check voor vertrek de website plus.nl/supermarkten.

Spar, Spar City en Spar Express openingstijden Pasen 

Ook de franchisers van de supermarkten van Spar bepalen zelfstandig de openingstijden. De verschillen zijn daardoor groot: veel winkels zijn op eerste paasdag gesloten, maar niet allemaal. Raadpleeg de site spar.nl/winkels/ voor de tijden van jouw supermarkt. 

Dirk van den Broek en DekaMarkt openingstijden voor Pasen 

De openingstijden verschillen per winkel en per regio, dus bezoek voor vertrek de website van dirk.nl/winkels en/of dekamarkt.nl/winkels.

Supermarkten Coop openingstijden 

Kijk op de site van coop tot hoelaat je terecht kunt: coop.nl/supermarkt.

Openingstijden Nettorama Pasen

Voor eventuele wijziging kun je terecht op de website: nettorama.nl/vestigingen/.

Pssst…

Heb je onze speciale paaspagina al ontdekt? Hier vind je alle inspiratie die je nodig hebt voor een verrukkelijk paasfeest!

openingstijden supermarkten pasen