5x de lekkerste cocktails van Tess Posthumus

Natuurlijk; voor een goede cocktail kun je naar een bar gaan, maar veel cocktails zijn heel makkelijk om zelf te maken. Delicious. friend en beste vrouwelijke bartender ter wereld Tess Posthumus laat je zien hoe.

5x de lekkerste cocktails van Tess Posthumus

havana Old Fashioned
Voor deze herontdekte cocktail gebruikt Tess Posthumus Havana Club 7 years. Deze rum wordt nog steeds in Cuba gemaakt en heeft wat sigaar- en koffietonen. Meer sterke tips van Tess Posthumus? Bestel hier het februari nummer!
naar recept
cocktail tip havana
brandy alexander
Deze brandy alexander met cognac, crème de cacao en room is heerlijk. De room maakt de cocktail lekker romig en de crème de cacao geeft 'm wat zoets. Liever een cocktail zonder alcohol? Probeer deze rosemary's peach!
naar recept
brandy alexander delicious.
cocktail van Tess: Cider Collins
Tess Posthumus heeft een enorm zwak voor Nederlands gedistilleerd, en dan in het bijzonder jenever.
‘Deze nationale drank gaat al sinds jaar en dag in cocktails. Zo rond 1900, de Gouden Eeuw van de cocktail, was 25% van alle Amerikaanse cocktails op basis van jenever. We exporteerden zoveel dat voor elke fles Engelse gin die werd geïmporteerd, acht flessen jenever naar Amerika gingen. Door oorlogen en graantekorten kwam het gebruik van jenever onder druk te staan en stopte de export. De stijl jenever zoals we die nu kennen is totaal anders dan die van toen. Nu zit er vaak nog maar een beetje moutwijn in jonge jenever. De klassieke jenever was veel rijker, meer zoals de 100% moutwijn-jenever van Notaris. Heerlijk!’
naar recept
Cider-Collins-delicious
Cocktail: dark ‘n stormy
Een frisse, lichtpittige cocktail: dat is de dark 'n stormy van Tess Posthumus.  Ga eens langs bij de slijter en vraag naar bitters, die geven je drankje nog meer smaak.
Meer recepten van Tess?
naar recept
dark-n-stormy-cocktail

En last but not least, probeer deze Milano Torino een keer!

dark-n-stormy-cocktail