De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Brandy Alexander

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
aantal 1 | drankje | feestelijk | |
Deze brandy alexander met cognac, crème de cacao en room is heerlijk. De room maakt de cocktail lekker romig en de crème de cacao geeft 'm wat zoets. Liever een cocktail zonder alcohol? Probeer deze rosemary's peach!
voorbereiding5 minuten
totale tijd5 minuten

ingrediënten

  • 30 ml cognac
  • 30 ml crème de cacao
  • 20 ml room
  • om te garneren: versgeraspte nootmuskaat
  • ook nodig: ijsblokjes

instructies

  • Schenk de cognac, crème de cacao en room in de beker van een cocktailshaker.
  • Vul de beker met ijsblokjes, doe de andere helft van de shaker erop en shake hard.
  • Fine strain de cocktail in het glas. Garneer met wat versgeraspte nootmuskaat.
Voedingswaarde: | | |
auteur: delicious.
Methode: shaken serveren in: martiniglas
RECEPTEN & BEREIDING TESS POSTHUMUS FOTOGRAFIE SASKIA VAN OSNABRUGGE STYLING JET KRINGS
Dit recept printen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
brandy alexander delicious.