De wereld rond in eigen keuken

Een paar maanden geleden vroegen we welke delicious.fans samen met Andy McDonalds, chef bij NEFF, een wereldreis in eigen keuken met NEFF-apparatuur wilden maken. Eke, Zweder, Annelien en Mees waren de gelukkigen.

delicious. x NEFF

Koken met NEFF-apparatuur is altijd een feestje en precies wat elke culi wil. Dat ondervonden ook Eke, Zweder, Annelien en Mees. Zij mochten ieder een kookvideo opnemen met chef Andy in de NEFF-keuken. In de spotlights stond steeds een klassieker uit de wereldkeuken.

Onze eerste bestemming werd Mexico. Denk je aan dit prachtige land? Dan denk je natuurlijk een taco’s. Het recept voor de heerlijke taco’s con carne guisada die Eke maakte, vind je hier.

Daarna ’vertrok’ Zweder naar Italië om zalig zoet te maken: bombolini’s. Vervolgens zette Mees ‘koers’ naar comfort food paradijs Indonesië. Hij maakte de smaakbom ikan bakar en Annelien sloot de reis af met haar Libanese kibbeh bi saniyyey van lam met een lekkere yoghurt-tahinisaus.

Nog lekkerder koken met NEFF

Koken inspireert mensen, mensen inspireren NEFF. Dat is het basisprincipe achter alles dat NEFF doet. Door de fijnste keukenapparatuur te ontwerpen, hoeft niets jouw kookideeën in de weg te staan.

Of je nou gaat voor een viergangendiner, een waanzinnig dessert of juist snelle streetfood snacks: de apparatuur van NEFF zorgt ervoor dat je ze nog makkelijk en lekkerder kunt bereiden. Onze favorieten? De inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging en oven met Slide&Hide® deur.

NEFF informeert je graag over alle mogelijkheden op het gebied van keukenapparatuur. Kijk op neff.nl of maak een afspraak in de NEFF showroom in inspiratiehuis 20I20 in Hoofddorp.

De wereld rond met NEFF

Ook zin in een wereldreis in eigen keuken? Alle video’s en recepten vind je hieronder:

Bekijk hier onze eerste video in samenwerking met NEFF: Taco’s con carne guisada.

Liever iets zoets? Dan zijn deze Italiaanse bombolini iets voor jou!

Ook lekker: Libanese kibbeh uit de oven.

NEFF Mexicaanse keuken taco’s con carne guisada