deze supermarkten zijn open met kerst 2023!

Tijdens de kerstdagen nog even de supermarkt in moeten voor wat vergeten ingrediënten. Ideaal is het niet, maar wat is het fijn dat het kan!

Steeds meer winkels houden tijdens de feestelijkste dagen van het jaar de deuren en de kassa’s geopend zodat het jou en je dierbaren aan niets ontbreekt tijdens het kerstontbijt, -brunch of -diner

Zeker niet alle, maar wel veel filialen van supermarkten als Albert Heijn, Jumbo, Plus, Aldi, Coop en Lidl zijn prima te bezoeken voor wat laatste kerstboodschappen. Ze gaan iets later open en sluiten eerder dan normaal, maar verder is het business as usual

Kom je tijdens kerst meestal niet meer in de supermarkt? Dan is het goed om te weten dat zo’n boodschappensessie in kerstsferen een stuk rustiger verloopt dan de dagen vóór kerst. Iedereen zit lekker thuis, dus je hebt de winkel praktisch voor jezelf!

Vooral prettig voor shoppers die niets met kerst hebben of gewoon moeten werken tijdens de feestdagen. Ga juist tíjdens kerst, dan is het lekker rustig. 

Openingstijden winkels per regio

Welke supermarkten geopend zijn – al dan niet met aangepaste openingstijden voor de feestdagen – verschilt per gemeente. Van Amsterdam tot Zwolle en van Groningen tot Breda, overal zijn de tijden anders. Check dus altijd even of de winkel open is voordat je met jas en tas de deur uit stormt.

Supermarkten open tijdens kerst

Albert Heijn openingstijden tijdens kerst

Albert Heijn houdt traditiegetrouw flink wat winkels open tijdens de kerst. Toch zullen er op Eerste Kerstdag best wat filialen gesloten zijn én hanteert de winkelketen verschillende openingstijden. Kijk hier om te zien op jouw lokale AH open is.

Jumbo open met kerst?

Bij Jumbo is het niet veel anders: de supermarktketen gaat voor aangepaste openingstijden. Hier zie je of de Jumbo bij jou in de buurt open is tijdens kerst 2023.

Openingstijden Aldi kerst 2023

Bekijk hier of jouw lokale Aldi open is tijdens de feestdagen!

Plus supermarkt open tijdens kerst 2023?

Shoppen bij Plus op Kerstavond, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag? Kijk hier alle openingstijden van de winkel bij jou in de buurt.

Openingstijden Lidl met kerst

Last-minute winkelen kan in veel gevallen bij Lidl! Hier vind je een overzicht van de filialen die open zijn tijdens kerst 2023.

Dekamarkt openingstijdens kerst 2023

Of de Dekamarkt in jouw gemeente open is tijdens de feestdagen? Je ontdekt het in dit kerst 2023-overzicht.

Dirk van den Broek open tijdens kerst?

Met tientallen winkels in de randstad is er mogelijk eentje bij jou in de buurt open. Je ontdekt het hier in hun overzicht van openingstijden per winkel.

Coop supermarkt openingstijden kerst 2023

In de meeste gevallen zijn de winkeltijden bij Coop nét even anders dan normaal tijdens de kerst. Weten hoe het zit? Hier vind je de openingstijden van de Coop bij jou in de buurt.

En moet je toch naar de supermarkt? Gooi dan gelijk ons kerstmagazine in je mandje:

BEELD: UNSPLASH.

supermarkt open kerst