zelf culi-cadeaus maken

Hoe leuk is het om vrienden of familie blij te maken met home made gifts? Ga zelf culi-cadeaus maken en verras geliefden met marmelade, lolly’s of koekjes!

Wil je indruk maken met een zelfgemaakte taart? Maak dan deze gin-tonic-taart!

zelf culi-cadeaus maken

chocolade-vanillelolly’s
Slim om altijd standby te hebben liggen: chocoladelolly’s. Je maakt er heel eenvoudig chocolademelk mee door hem te roeren door wat hete melk. Én het is een uitstekend culi-cadeau voor in schoen en kerstsok!

koekjes met delicious. jam
Deze koekjes maak je makkelijk zelf of met de kinderen. Combineer met je favoriete delicious. jam. Een simpel recept dat voor gevaarlijk lekkere koekjes zorgt!

gekonfijte citroenschil
Erg lekker als garnering op taart, cake of kleine gebakjes, maar ook ontzettend smakelijk om zo uit een potje op te snoepen. Maak vast extra veel want het zal snel op zijn!

lemon curd
Beloof niemand vooraf dat je deze lemon curd voor ze gaat maken, want zodra je een likje proeft wil je de hele batch waarschijnlijk voor jezelf houden! Of maak gewoon een dubbele portie. Dan heb je altijd genoeg.

uienmarmelade
Niet alleen fruit is geschikt voor marmelade. Ook uien kun je er prima in verwerken! Ontzettend smakelijk op toast, bij kaas of als vulling voor een tosti.

TEKST ROOS VOLKERS BEELD DELICIOUS.

Geen zin om zelf in de keuken te staan? Doe dan deze delicious. driedubbel chocoladekoekjes cadeau!

culi-cadeaus