nr.1 foodmagazine

alles in één pan

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Comfort food ten top. Deze gerechten waar alles in één pan zit. Niet alleen qua smaak, maar ook omdat je maar één pan hoeft af te wassen. Ideaal!

risotto verde met gorgonzola dolce
Yolanda van der Jagt maakte dit fantastische recept voor risotto verde met romig zachte gorgonzola. Zorg dat de groente zijn bite behoudt. Dat geeft een mooi contrast met de smeuïge structuur van de risotto.

thaise rijst met garnalen en koriander
Pandanrijst – ook wel jasmijnrijst – heeft een stevige korrel, sterk aroma en nootachtige smaak en wordt vaak geserveerd bij curry’s. Wij combineren het in dit recept met garnalen en koriander.

rundergoulash met brood
W
at dacht je van een verrukkelijk ruikende en smakende Hongaarse goulash die je de avond ervoor al kan maken? Dat is helemaal handig! Kliekjes kun je de volgende dag als warme lunch eten.

kabeljauw-vongolestoof met aardappel en postelein
Met deze stoof van kabeljauw en vongole kun je wel zes mensen blij maken! Serveer met brood. Dan kun je ook de laatste beetjes uit je bord opsnoepen.

manhattan mosselchowder met pastinaak
Deze chowder wijkt af van de bekende romige, lichte chowder. De basis bestaat uit tomatenbouillon die de soep mooi oranje-rood kleurt.

DE CREDITS WORDEN PER RECEPT VERMELD OP DE RECEPTPAGINA BEELD

Meer delicious. recepten ontvangen? Bestel het nieuwste nummer van delicious. hier in onze webshop. Bestel vóór 16:00 uur en krijg deze morgen al thuisgestuurd.

alles in één pan