elke dag zorgeloos koken  

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Na het koken van deze Aziatische garnalenroerbak met kerrie, houd je – eerlijk gezegd – een berg vaat over. Gelukkig is dat geen punt als je een goede afwasautomaat hebt. Van een XL-wok en de frituurschep tot glazen met lange steel. Alles past erin en dat scheelt tijd, veel tijd!

XL-ruimte én multifunctioneel
Door de handige, flexibele indeling past álles met gemak in de nieuwe Miele-afwasautomaten. Dus ook alle keukenaccessoires die je bij het roerbakken van garnalen met kerrie gebruikt. Het bestek dat je aan het einde van de avond hebt liggen, kun je eenvoudig kwijt in de 3D-besteklade. Deze besteklade kun je in de breedte, diepte en hoogte aanpassen, waardoor je ruimte kunt maken voor groot bestek. Daarbij wordt het bestek ook nog eens van boven gereinigd, dankzij de bovenste sproeiarm!

Ideaal voor glazen
Niet alleen servies, bestek, accessoires en pannen voelen zich thuis in de Miele- afwasautomaten, ook uiteenlopende soorten glazen. Doordat de rekken flexibel verstelbaar zijn, passen zelfs glazen met een extra lange steel erin. Dankzij Perfect GlassCare krijgt het water de perfecte hardheid. Dit zorgt ervoor dat de glazen heel voorzichtig worden gereinigd en mooi glanzend uit de afwasautomaat komen.

Makkelijk & zuinig
Het bedieningspaneel is comfortabel en simpel. Slechts je vingertoppen zijn nodig om de afwasautomaat in werking te stellen. Zo kun je eenvoudig een programma kiezen of voorprogrammeren. Resultaat: perfect droge vaat. En er is meer:

  • BrilliantLight = handig. Door vier power-leds baadt de afwasautomaat in het licht. Makkelijk bij het in- en uitruimen.
  • TimeControl = slim. De resterende programma-
duur is op vier leds af te lezen.
  • Lief voor het milieu en je portemonnee = zuinig. De afwasautomaten hebben het laagst 
mogelijke water- en energieverbruik! Met de EcoStart-functie houdt de afwasautomaat automatisch rekening met het voordeligste energietarief.
  • Knock2open = makkelijk. Klop twee keer op de buitenkant van de afwasautomaat en hij gaat open. Perfect voor de greeploze keuken!

Benieuwd naar de Miele-afwasautomaat en ‘m een keer in werking zien? Kom vrijblijvend naar het Miele Inspirience Centre in Vianen voor advies en inspiratie!

FOTOGRAFIE ERIC VAN LOKVEN STYLING DÉSIRÉE VAN DIJK RECEPT DAVID THOMPSON BEREIDING MACHTELT DE VRIES M.M.V. KEUKENEXPO NIEUWEGEIN

– ADVERTORIAL –

 

Miele Afwasautomaat