machtig mooi marmer

Marmeren bladen worden al van oudsher gebruikt voor de patisserie. Ze zijn perfect voor het werken met deeg en chocolade! Die van Italiaans wit Carrara-marmer van familiebedrijf Lijns zijn helemaal een must-have voor foodies. Ze worden op maat gezaagd en met de hand afgewerkt.

lijns_marmerIn de patisserie worden marmeren bladen al van oudsher gebruikt. Het werkoppervlak van het marmeren blad blijft koel. Het is daarom uitermate geschikt voor het werken met deeg, pasta’s, chocolade, marsepein en fondant. Het is hierdoor niet alleen een praktisch keukengereedschap, maar ook een prachtige aanvulling aan je keuken. Elk product wordt door LIJNS met zorg en liefde gemaakt. En je kunt er  niet alleen maar de standaard witte marmeren platen bestellen…ook andere kleuren en soorten natuursteen zijn beschikbaar!

zwart_marmer_lijnsTip voor de fanatieke hobby-foodfotograaf: de prachtige, strakke grijze adering en het witte matte aanzicht van Carrara marmer maken de LIJNS bladen perfect voor foodstyling en fotografie. Ook wij hebben er in delicious. editie 10-2015 gebruik van gemaakt!

Warm gelopen voor een koele marmeren plaat? Bij LIJNS bestel je easy online jouw blad in elke afmeting die je wenst en deze wordt vervolgens met alle zorg verpakt en bij je thuis afgeleverd. En dat doen ze al 100 jaar, dus je kunt er rustig vanuit gaan dat je een prachtig marmeren blad thuisgestuurd krijgt!

– DELICIOUS. SAMEN MET LIJNS.NL –

 

Marmeren blad Lijns