agnolotti maken: zo vouw je de perfecte kussentjes

In delicious.november vind je een recept voor roze agnolotti met biet & ui, met balsamicobietjes en maanzaadcitroenolie. Nieuwsgierig geworden hoe je de perfecte kussentjes vouwt? Kijk snel verder.

In november warmen we alvast op voor de kerst. Zin in een feestje? In het magazine vind je pasta-feestrecepten die je meenemen naar traditioneel én modern Italië. Ofwel: ze volgen enigszins de regels, maar zonder strakke mores. Ze gaan je hoe dan ook verrassen. Maak bijvoorbeeld de roze agnolotti.

De agnolotti met vulling van biet en ui in rode wijn bewijst dat ook een vega pasta heel veel umami kan hebben. De dropperige balsamicobietjes maken het helemaal af.

Het recept vind je in delicious.november. Bestel het nummer hier:

Agnolotti vouwen

We kunnen ons voorstellen dat het vouwen van de agnolotti wat vragen oproept. Hieronder vind je twee video’s die het in beeld uitleggen.

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
agnolotti maken
Fotografie: Jeroen van der Spek