samen met vrienden en familie meer genieten – zo doe je dat

In samenwerking met Leffe

Gaat het om afspreken met familie of vrienden, dan denken wij – als delicious.redactie – graag met je mee. Want hoe fijn is het om samen in een ontspannen sfeer samen te genieten van lekker eten en voortreffelijk gebrouwen speciaalbier? Precies!

Met de campagne Geniet meer met Leffe wil het merk iedereen uitdagen om meer diepgaande momenten te delen met vrienden. Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat je gasten zich écht welkom voelen? En op welke plekken buiten de deur kom je tot een echt goed gesprek of gezellige avond?

Laten we die vragen even afzonderlijk behandelen:

Op welke plekken kom je echt tot een goed gesprek? Raadpleeg dé gids voor vriendschappen

Als doorgewinterde culi’s zijn we wellicht wat veeleisend als het op het uitkiezen van een café of restaurant aankomt. Op het eisenlijstje: een ontspannen sfeer, lekker eten (liefst shared dining) en gewoon een comfortabele plek aan tafel. Herkenbaar?

Leffe ontwikkelde daarom deze zomer De Leffe Gids. Misschien heb je er al eerder over gelezen op delicious.? Een gids bomvol adressen door heel Nederland die zich perfect lenen voor een avond gezelligheid met je vrienden. Gewoon gratis te raadplegen, wanneer je maar wilt.

Wanneer wordt een café of restaurant opgenomen in de lijst?

De criteria zijn met een knipoog. Er is Leffe-waardige bediening natuurlijk, een leuke sfeer, aangename akoestiek, gezellige verlichting en architectuur, lekker eten om te delen met je vrienden of familie en – om lekker lang te kunnen natafelen onmisbaar – comfortabel meubilair.

Nieuwsgierig geworden naar de gids? Check de locaties via Instagram.com/leffe.nl

Hoe laat je je gasten zich welkom voelen?

Spreek jij liever thuis af met vrienden? Onze redactie ging op zoek naar wat er voor nodig is om er écht een gezellige avond of middag van te maken.

In dit artikel lees je de acht tips waar de delicious.redactie bij zweert. Denk aan hoe je zorgt voor een persoonlijke ontvangt of hoe je het ijs kunt breken.

Lees het artikel hier!

Over Leffe

Leffe ken je natuurlijk als het Belgische abdijbier met een rijke historie. Het merk heeft een breed en vooral ook toegankelijk assortiment aan speciaalbieren. Perfect voor dat gezellige etentje met vrienden of familie deze feestmaand. En de rest van het jaar natuurlijk. Ga ook voor quality time en geniet samen meer met Leffe.

samen genieten met Leffe