in deze gids vind je de leukste NL’se cafés om met vrienden af te spreken

in samenwerking met Leffe

Op zoek naar dé perfecte borrelplek om met vrienden af te spreken? Zoek niet verder, want Leffe helpt je sinds deze zomer uit de brand met De Leffe Gids.

We schreven er eerder al over: Leffe wil met de campagne Geniet meer met Leffe iedereen uitdagen om meer diepgaande momenten te delen met vrienden. Maar hoe doe je dat? En waar let je op als je jouw potentieel nieuwe stamkroeg uitzoekt? Of: simpelweg een leuke plek om elkaar te zien?

Daarom lanceerde de brouwer De Leffe Gids, een – je raadt het – gids met cafés en restaurants die ideaal zijn om met vrienden af te spreken. Ze nemen ‘De kunst van het samen-komen met vrienden aan tafel’ zo serieus, dat ze een niet zo serieuze lijst van criteria hebben opgesteld waaraan een locatie moet voldoen om deel uit te maken van de gids.

Dé criteria waar een goed café of restaurant aan moet voldoen:

  1. De Leffe-waardige bediening
  2. Leuke sfeer
  3. Aangename akoestiek
  4. Gezellige verlichting & architectuur
  5. Eten om te delen met vrienden
  6. Comfortabel meubilair

Welke locaties bij jou in de buurt voldoen aan de citeria?

Nieuwsgierig geworden naar de gids? Check de locaties via Instagram.com/leffe.nl

Over Leffe

Dit Belgische abdijbier met een rijke historie heeft een lekker en toegankelijk assortiment aan speciaalbieren dat perfect past bij gezellige etentjes met vrienden en familie. Neem de tijd voor zulke quality time en geniet samen meer met Leffe.

de leffe gids