4x handige tips van Quooker voor tijdens het koken

De Quooker-kraan is inmiddels niet meer weg te denken uit de delicious. testkeuken. Direct kokend water uit de Quooker-kraan is namelijk erg handig tijdens het koken, maar ook ideaal voor het snel schoonmaken van je keukengerei en pannen of het voorverwarmen van de borden. Ontdek hier alle voordelen van deze veelzijdige kraan.

Zo op tafel met een Quooker-kraan: thaise noedelsoep met garnalen en ei.

1. Snijplanken snel schoon

Zeker als je veel snijwerk hebt of ingrediënten apart van elkaar wilt houden, werkt kokend water uit de Quooker-kraan goed om snijplanken in een handomdraai weer schoon te borstelen.

2. Messen direct weer bruikbaar

Kook jij ook graag met vlijmscherpe messen? Meestal heb je een paar favorieten die je snel tussendoor wilt schoonmaken voor de volgende actie. Hup even onder het kokend water uit de Quooker-kraan en je kunt weer verder.

Ook dit chocoladecakeje met ganache maak je extra snel met kokend water uit de Quooker-kraan.

3. Borden voorverwarmen

Heb je gasten en is de oven al in gebruik, verwarm de borden dan voor met kokend water uit de Quooker-kraan. Dit werkt heel efficiënt! Tip: droog de borden en leg er tot serveren een servet op om de borden langer warm te houden. Of serveer direct op de warme borden.

4. Pannen in no-time schoon

Wat je ook in je koekenpan hebt gebakken, met kokend water uit de Quooker-kraan heb je hem in no time weer schoon. Ook handig als je een pan direct weer nodig hebt voor het volgende gerecht of als hij te vuil is om zo in de vaatwasser te zetten.

quooker kraan tips snijplank - delicious   quooker kraan tips mes - delicious   quooker kraan tips bord - delicious   quooker kraan tips - delicious

Naast koud, warm en 100°C kokend water geeft de Quooker-kraan in combinatie met een CUBE nu ook gekoeld en bruisend water. Een Quooker is energiezuinig, duurzaam en bespaart tijd én ook ruimte op het aanrecht. Dankzij een goed doordacht bedieningssysteem is Quooker de meest veilige kokendwatervoorziening voor de keuken. Stel zelf heel makkelijk jouw ideale Quooker samen. Kies je kraan, gewenste finish en reservoir en ervaar zelf het gemak van Quooker in de keuken!

Fotografie: Twentyten

quooker kraan tips snijplank - delicious