oud-chef van Ottolenghi en NOPI opent nieuw restaurant in Amsterdam

We hebben weer een nieuw adres voor op je to visit-lijstje! Binnenkort opent restaurant Gitane aan de Jan Pieter Heijestraat in Amsterdam. De chef? Niemand minder dan Angelo Kremmydas.

Gaat er niet direct een belletje rinkelen? Angelo Kremmydas groeide op in Griekenland, als kind van een Griekse vader en Nederlandse moeder. Op zijn 22ste verhuisde hij naar Londen en tegen de tijd dat-ie 25 was, mocht hij aan de slag als head chef bij Ottolenghi en NOPI van Yotam Ottolenghi.

Later verhuisde hij naar Amsterdam en werd daar chef bij Nacarat van Ron Blaauw, het restaurant met midden-oosterse keuken op de bovenste verdieping van warenhuis Hudson Bay. Om vervolgens aan de slag te gaan als head chef bij Maris Piper en executive chef bij Bar BAUT.

En nu is het dus tijd voor een eigen restaurant. Op Instagram schrijft hij: ‘Een nieuw begin! Vandaag start een groot avontuur! Een droom komt uit. Ik kan niet wachten om jullie allemaal te verwelkomen! Meer details binnenkort…’

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Adres:

Gitane Amsterdam
Jan Pieter Heijestraat 146
Amsterdam Oud-West

Lees ook: ga híer in Eindhoven eten als je de winter wil ontvluchten, tipt delicious. nieuwe columnist

gitane amsterdam