heerlijk gegeten bij restaurant anna op de wallen

Bij Anna op de Wallen denk je niet meteen aan een nieuw restaurant, maar dat is het wel. Op 7 april opende Anna haar deuren in het centrum van Amsterdam in de Warmoesstraat. Onze accountmanager Martijn Jes, ging er meteen heen.

Martijn: ‘Heerlijk gegeten in een moderne strakke omgeving met prettige service. De gerechten waren erg lekker en mooi opgemaakt. Vraag een tafeltje met zicht op de keuken, extra leuk want dan zie je alle verschillende gerechten langskomen. Ook een mooie, interessante wijn- en digestievenkaart. Het wijnarrangement werd aangepast aan mijn menukeuze – goede service!’

Wat voor lekkers kan Chef de Cuisine Andrès Delpeut voor je maken? Een kleine greep: truffelrisotto met gebakken kalfswang, boerderijkip van de rotissoire en limoenmousse met meringue, serehsaus en honingijs.

Het restaurant, verdeeld over twee monumentale panden, heeft naast een sfeervolle inrichting ook een fijn terras op het Oudekerksplein. Initiatiefnemers Michiel Kleiss en Peter Bosman zijn geen onbekenden in het vak. Brasserie Harkema (ook gelegen naast de rosse buurt) is van Kleiss’ hand.  Restaurant Anna is een van de inititiatieven van Project 1012. Een project om de buurt in postcodegebied 1012 een flinke boost te geven.