Alles uit één pan: 7x fijne eenpansgerechten

Alles uit één pan: 7x fijne eenpansgerechten

Doe alle ingrediënten in de pan en koken maar! Geen kunst aan deze snelle, gezonde en tóch bijzondere eenpansmaaltijden. Want ook wij hebben doordeweeks zin in lekkere, maar niet té moeilijke recepten.

Altijd lekker bij soep: een goed brood om te dippen! Deze kleine broodjes met kaas en salie zijn perfect in combinatie met soepen of sauzen.

7x Lekkere eenpansgerechten

spinazie-kikkererwtensoep met spinazie knoflookbrood
We hoeven hier weinig aan toe te voegen. De spinazie en kikkererwten zijn super gezond en geven veel smaak. Het spinazie-knoflookbrood maakt het plaatje compleet. Kortom: een ijzersterk soepje.
Ook lekker: knolselderijsoep met chorizo en gekarameliseerde appel.
naar recept
spinazie kikkererwtensoep
auberginesoep met linzen en fetacrème
Superlekker en gewoon binnen een half uur op tafel, deze vega auberginesoep met linzen en fetacrème. We gaan het nóg lekkerder maken: bestrijk warm flatbread met dikke yoghurt en bestrooi met fijngesneden groene kruiden. Rol op, snijd in plakken, geef bij de auberginesoep en dippen maar!
Nog een delicious.recept voor vega soep!
naar recept
Auberginesoep - delicious
thaise massaman curry met aardappel, bloemkool en ei
We love curry! In alle soorten en varianten. Deze met aardappel, bloemkool en ei heeft lekker veel bite en vult goed. De curry is simpel en staat in 25 min. op tafel.
Maak er zelf platbrood bij om in de curry te dippen! Bekijk hier verschillende soorten platbrood.
naar recept
bloemkool
kapucijners in tomatensaus met pancetta
Lekker klassiek: kapucijners in tomatensaus, maar dan met pancetta! Tip: als je dit een dag eerder maakt, trekken de smaken nog beter in.
Nog zo'n tijdloze topper: minestrone met cannellinibonen.
naar recept
eenpansgerechten makkelijk
geroerbakte zalm met gember en sobanoedels
Je hoeft niet lang achter de pannen te staan om iets heerlijks te maken. Deze waanzinnig lekkere roerbak is in een halfuur gepiept!
naar recept
zalm met noodles - delicious
broccoli-kippensoep
Broccoli-kippensoep maak je zo: gaar verse broccoli en spinazie in kippenbouillon en pureer tot een prachtig groene soep. Haal een kant-en-klare gegrilde kip en doe het kippenvlees in de soep. Beetje pit erbij: meng danish blue of roquefort met ricotta, beleg er toast mee en geef dat als bijgerecht. Wat heb je dan? Groene soep & blauwe kaas… supercombi!



Prima combi: broccoli en kip. Dit broccoli-kipgerecht heeft Chinese roots.
naar recept
broccoli-kippensoep
Risottata met erwten, spek en rozemarijn
Risottata betekent letterlijk: bereid als risotto. Dit is een vrij onbekende, maar briljante manier van pasta bereiden. De pasta krijgt zo een intense smaak, is zijdezacht en houdt toch beet.
naar recept
risottata met erwten en spek - delicious

Jamie Oliver – EEN

In het septembernummer van delicious. magazine vind je álles over eenpansgerechten. De reden? Jamie Oliver is gasthoofdredacteur en zijn nieuwe kookboek EEN draait helemaal om gerechten uit één pan of ovenschaal. Bestel direct het nummer: