Salted caramel espresso martini

Salted caramel espresso martini

glutenvrij, glutenvrij / lactosevrij, lactosevrij
aantal 2 | drankje | feestelijk, weekend | internationaal | glutenvrij, lactosevrij
Voeg salted caramel en espresso martini samen en je krijgt een nieuwe klapper van een cocktail. Dit drankje maakt van elke verjaardag een feest en is, als je het aan ons vraagt, altijd een goed idee!
Ben jij nog niet helemaal thuis in de wereld van cocktails? Leer hier alle tips en tricks!
Voorbereiding10 minutes
Totale tijd10 minutes

Kookgerei

  • cocktailshaker, ijsblokjes, strainer, 2 martiniglazen

Ingrediënten

  • 1 el kant-en-klare karamel
  • 50 ml espresso koud
  • 50 ml koffielikeur
  • 100 ml wodka
  • pure chocolade om er overheen te raspen

Instructies

  • Doe de karamel, espresso en een snuf zout in de cocktailshaker en roer met een lepel tot de karamel is opgelost. Voeg de koffielikeur, wodka en ijsblokjes toe en shake tot de cocktail romig is en licht schuimt. Strain de cocktail en verdeel over 2 martiniglazen. Garneer met geraspte chocolade.

Voedingswaarde

calorieën: 195kcal
vet: 1g
koolhydraten: 14g
auteur: delicious.
Recept: Warren Mendes. Fotografie: Matthew Deavin.
Dit recept printen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!