aantal |
drankje |
feestelijk |
internationaal |
Wat is er nu lekkerder dan op een warme zomeravond met vrienden in de tuin na te tafelen en cocktails te drinken?Methode: shakeGlas: coupeGarnering: zoutrandje en limoenpartjeBegrijp je al die ingewikkelde cocktailtaal niet? Wij helpen je!
Ingrediënten
- 60 ml cachaça
- ½ limoen
- 15 ml suikersiroop
Instructies
- Maak de buitenrand van een coupeglas nat met een beetje limoensap en rim de rand met zout.
- Schenk de tequila, Cointreau, het limoensap en de suikersiroop in een shaker tin.
- Vul de shaker tin met ijsblokjes en shake hard.
- Strain de cocktail in het voorbereide glas.
- Garneer met een limoenpartje.
Voedingswaarde
Receptuur: Tess Posthumus. Beeld: Dana van Leeuwen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!