panpizza

panpizza

aantal 1 | hoofd, hoofdgerecht | doordeweeks | italiaans |
Deze pizza met pesto en parmaham bak je gewoon in de pan! Zo kun je ’m binnen een kwartier in punten snijden.
Voorbereiding15 minutes
Totale tijd15 minutes

Ingrediënten

  • 3 tl olijfolie
  • 1 verse dun uitgerolde pizzabodem
  • 130 g pastasaus*
  • 5 g basilicum, fijngesneden + extra voor garnering
  • 125 g mozzarella, in dunne plakjes
  • el gezouten kappertjes, afgespoeld en uitgelekt
  • el verse pesto
  • 60 g parmaham, gescheurd

Instructies

  • Verhit 3 el olie in een grote koekenpan met deksel op matig vuur. Bak de pizzabodem ± 2 min. en keer om. Bestrijk met de saus en verdeel de basilicum, mozzarella en kappertjes erover. Bestrooi met zout en peper.
  • Zet het vuur lager en bak afgedekt op matig vuur 5-6 min. tot de kaas gesmolten en de bodem knapperig is. Garneer met de pesto, parmaham en wat basilicum .

Voedingswaarde

calorieën: 1195kcal
eiwit: 55g
vet: 69g
koolhydraten: 89g
auteur: delicious.
* Kant-en-klaar of maak ’m zelf, zie deliciousmagazine.nl/pastasaus.
Recepten: Warren Mendes. Fotografie: Mark Roper. Styling: Berni Smithies. Bewerking: Bas Robben 
Dit recept printen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!