Aardappelchips met kaastopping & dille

Aardappelchips met kaastopping & dille

Voorkeur: vegetarisch

aantal 12 | hapje | weekend | | vegetarisch

delicious. aardappelchips (100 g) zijn extra dik gesneden, heel licht gezouten en gemaakt van 3 aardappelsoorten: gele agria, paarse vitelotte en rode lady rosetta. Perfect voor een borrelhapje met kaastopping & dille.

Kooktijd:10

Totale tijd:10

Ingrediënten

  • 12 lady rosetta chips rode chips
  • 100 g roomkaas of zachte geitenkaas
  • 50 ml slagroom geklopt
  • 1/2 rasp citroen biologisch
  • 1 el dille geknipt, + extra voor garnering
  • 4 radijsjes in dunne plakjes
  • olijfolie extra vierge

Instructies

  1. Maak een topping van roomkaas, slagroom,citroenrasp en dille. Breng op smaak met zout en peper. Leg de chips op een schaal. Verdeel de roomkaas, plakjes radijs en wat dille erover. Sprenkel wat extra vierge olijfolie erover.

Voedingswaarde

Fotografie: Alan Jensen. Styling: Cyn Ferdinandus. Bereiding: Victor de Launay. Recept: Redactie delicious

Dit recept printen

Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!