delicious. aardappelchips (100 g) zijn extra dik gesneden, heel licht gezouten en gemaakt van 3 aardappelsoorten: gele agria, paarse vitelotte en rode lady rosetta. Perfect voor een borrelhapje met kaastopping & dille.
Kooktijd10 minutesminutes
Totale tijd10 minutesminutes
Ingrediënten
12lady rosetta chipsrode chips
100groomkaas of zachte geitenkaas
50mlslagroomgeklopt
1/2raspcitroenbiologisch
1eldille geknipt, + extra voor garnering
4radijsjesin dunne plakjes
olijfolieextra vierge
Instructies
Maak een topping van roomkaas, slagroom,citroenrasp en dille. Breng op smaak met zout en peper. Leg de chips op een schaal. Verdeel de roomkaas, plakjes radijs en wat dille erover. Sprenkel wat extra vierge olijfolie erover.
Voedingswaarde
auteur: delicious.
Fotografie: Alan Jensen. Styling: Cyn Ferdinandus. Bereiding: Victor de Launay. Recept: Redactie delicious