rijstnoedels met biefstuk

rijstnoedels met biefstuk

aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks | aziatisch |

Je hebt niet veel tijd nodig om heerlijke doordeweekse gerechten op tafel te zetten. Deze rijstnoedels met biefreepjes staan binnen 15 min. op tafel. Geniet vanavond van dit supersnelle recept.

Kooktijd:15

Totale tijd:15

Ingrediënten

  • 3 el zonnebloemolie
  • 600 g biefstuk in dunne reepjes
  • 50 ml sojasaus donker
  • 400 g rijstnoedels voorgekookt
  • 1 el sesamolie
  • 4 bosuien het witte en groene deel apart fijngesneden
  • 1 el vissaus
  • 150 g broccolini of bimi
  • 150 g taugé
  • voor erbij: sambal oelek

Instructies

  1. Verhit een wok op hoog vuur en schenk er 2 el zonnebloemolie in. Schep de biefreepjes om met de helft van de sojasaus en roerbak 3 min. tot ze licht geschroeid zijn. Schep op een bord. 
  2. Voeg de noedels samen met de rest van de sojasaus toe aan de wok en roerbak 2 min. Voeg de resterende zonnebloemolie, sesamolie en witte bosui toe en roerbak nog 1 min. Voeg de vissaus, 2 el water en broccolini toe en roerbak ze 2-3 min. Schep de biefreepjes erdoor. 
  3. Verdeel over borden, garneer met taugé en groene bosui en serveer met sambal.

Voedingswaarde

Recept: Warren Mendes. Fotografie: Mark Roper. Styling: Berni Smithies. Bewerking: Bas Robben

Dit recept printen

Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!