nr.1 foodmagazine

5x prachtige showstop taarten

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Dit is de tijd van het jaar om iedereen om je heen, en uiteraard jezelf, te verwennen! We geven je ter inspiratie vijf prachtige showstoppers. Ze zien er niet alleen geweldig uit, maar smaken ook geweldig!

Meer inspiratie? Bekijk ook eens onze 3x tarte tatin met een twist!

kersen-vlierbloesemtaart-delicious

kersen-vlierbloesemtaart zonder bloem

Polenta en amandelmeel geven een volle smaak aan de mooie, hoge cake die je versiert met room en kersen. Een prachtige showstopper die ook nog eens binnen no time in de oven staat!

>> naar het recept

wafeltaart-delicious

schwarzwalder wafeltaart met anijsroom en cranberrycompote

Een mooie toren van chocoladewafels met laagjes anijsroom en cranberrycompote. Voor de wafeltaart heb je ons snelle wafelbeslag nodig. Dat is een basisbeslag dat je in een kwartier maakt. In het beslag zit geen suiker, dus het is heel geschikt om het gul te beleggen met zoete én hartige smaakmakers.

>> naar het recept

kersen-chocoladecrèmetaart

Deze kersen-chocoladecrèmetaart kost even wat moeite, maar je geduld wordt rijkelijk beloond. En je laat een diepe indruk achter bij vrienden en familie. De kersen-chocoladecrèmetaart smaakt niet alleen hemels, hij ziet er ook nog eens fantastisch uit. Een showstopper van formaat! 

>> naar het recept

homemade viennetta met chili

Verwacht Oooooh’s en Aaaah’s wanneer je deze gelaagde ijstaart met chocolade en chili aansnijdt. Deze zelfgemaakte viennetta is een echte showstopper! Deze prachtige laagjesijstaart kun je ook heel goed dagen van tevoren maken. 

>> naar het recept

meringue met chocolade & hazelnootlikeur - delicious

meringuetaart met chocolade & hazelnootlikeur

Dé showstopper van de avond? Deze meringuetaart met chocolade & hazelnootlikeur! Laagje meringue, laagje room en fruit, laagje meringue, laagje room en fruit, laagje meringue… de taart heeft maar liefst 6 lagen en heerlijke chocokrullen on top! Als je het recept volgt, is de meringuetaart verbazend makkelijk om te maken!

>> naar het recept

Cover_DLC202007_website
Op vakantie in eigen keuken!

Deze zomer gaan veel van ons niet op reis, maar vieren we een staycation: vakantie thuis of in eigen land. En dan wil je natuurlijk wel koken & eten als op vakantie. Daarom staat dit juli-nummer van foodmagazine delicious. vol met 56 homemade vakantie-recepten.

Heb je ‘m in huis? Deel het met ons op Instagram en gebruik #deliciousmoment.

meringue met chocolade & hazelnootlikeur - delicious