Verse pasta met zalm

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
pastazalm-delicious


aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks | italiaans |
Voor snelle kokers is pasta een prima optie. Vooral met lekker lente- en zomerweer is pasta heerlijk. Wat dacht je van deze verse pasta met zalm?
kooktijd20 minuten
totale tijd20 minuten

ingrediënten

  • 2 el olie
  • 2 bosuitjes in stukjes
  • 150 ml crème fraîche
  • 2 el tomatenketchup
  • 300 g zalm gerookt, in reepjes
  • 12 zwarte olijven ontpit, in reepjes
  • 2 el kappertjes uitgelekt
  • 150 g rucola slamelange
  • 300 g lintpasta koelvers, met kruiden

instructies

  • Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de bosui zachtjes. Roer de crème fraîche, tomatenketchup en 1 el water erdoor en verwarm nog even. Schep de zalm, olijven en kappertje erdoor en warm de saus nog 5 min. door. Breng op smaak met weinig zout (gerookte zalm is al vrij zout) en vers gemalen peper. 
  • Kook intussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzingen beetgaar en giet af. Verdeel de sla over de borden, schep de pasta erop en verdeel de zalmsaus erover.
Voedingswaarde: | | |
auteur: delicious.
Dit recept printen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!


pastazalm-delicious