aantal 4 |
hoofdgerecht |
doordeweeks |
|
Wie een snelle, vegetarische maaltijd op tafel wil zetten zit gebakken met deze burgers! Belegd met goudbruin gebakken halloumi, courgette en Maza esfenaj.
kooktijd20 minuten
totale tijd20 minuten
ingrediënten
- 4 el esfenaj Maza
- 5 el olijfolie
- ½ courgette in plakjes
- 450 g halloumi in 8 plakken
- 4 broodjes volkoren
- 12 kerstomaatjes in stukjes
- 1 ui ui, gesnipperd
- satéprikkers
instructies
- Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie. Schep de courgette erdoor en bak 4 min. tot de groenten beetgaar zijn. Schep de courgette op een bord.
- Schenk de resterende 3 el olijfolie in de pan. Dep de halloumi droog met keukenpapier en bak de kaas in 1-2 min. per kant goudbruin, zacht en smeuïg.
- Snijd de broodjes open en besmeer de onderste helften met de esfenaj. Verdeel er de courgette, halloumi, kerstomaatjes en rode ui over.
- Dek af met de bovenste helften van de broodjes en steek ze vast met een satéprikker. Lekker met een frisse bladsalade.
auteur: delicious.
Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.
Recept: delicious. in samenwerking met Maza Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!