aantal 4 |
hoofdgerecht |
doordeweeks |
|
Wie een snelle, vegetarische maaltijd op tafel wil zetten zit gebakken met deze burgers! Belegd met goudbruin gebakken halloumi, courgette en Maza esfenaj.
Ingrediënten
- 4 el esfenaj Maza
- 5 el olijfolie
- ½ courgette in plakjes
- 450 g halloumi in 8 plakken
- 4 broodjes volkoren
- 12 kerstomaatjes in stukjes
- 1 ui ui, gesnipperd
- satéprikkers
Instructies
- Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie. Schep de courgette erdoor en bak 4 min. tot de groenten beetgaar zijn. Schep de courgette op een bord.
- Schenk de resterende 3 el olijfolie in de pan. Dep de halloumi droog met keukenpapier en bak de kaas in 1-2 min. per kant goudbruin, zacht en smeuïg.
- Snijd de broodjes open en besmeer de onderste helften met de esfenaj. Verdeel er de courgette, halloumi, kerstomaatjes en rode ui over.
- Dek af met de bovenste helften van de broodjes en steek ze vast met een satéprikker. Lekker met een frisse bladsalade.
Voedingswaarde
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Recept: delicious. in samenwerking met MazaJe kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!