De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Spinaziesalade met appel en komijnekaas

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp


aantal 2 | lunchgerecht, salade | doordeweeks | hollands |
Wij genieten graag van verse groenten van het land! Dit keer gaan we voor jonge spinazieblaadjes gecombineerd met crunchy appel en pittige kaas met komijn. Bij deze spinaziesalade past een klassieke vinaigrette op smaak gebracht met een lik mosterd en een lepeltje honing. Tast toe!
kooktijd10 minuten
totale tijd10 minuten

ingrediënten

  • 100 g bladspinazie gewassen
  • 150 g komijnekaas in blokjes
  • 1 appel rode, ongeschild, in blokjes
  • 50 g walnoten grof gehakt
  • je favoriete dressing naar keuze

instructies

  • Meng de spinazie met de kaas, walnoten en blokjes appel in een grote slakom en schenk de dressing eroverheen. Breng eventueel op smaak met wat versgemalen pep
Voedingswaarde: | | |
auteur: delicious.
Recept: Eke Mariën. Bereiding: Hanneke Boers. Fotografie: Petra Steenkamer. Styling: Ulrika Gustavsson
Dit recept printen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!