aantal 2 |
lunchgerecht, salade |
doordeweeks |
hollands |
Wij genieten graag van verse groenten van het land! Dit keer gaan we voor jonge spinazieblaadjes gecombineerd met crunchy appel en pittige kaas met komijn. Bij deze spinaziesalade past een klassieke vinaigrette op smaak gebracht met een lik mosterd en een lepeltje honing. Tast toe!
Ingrediënten
- 100 g bladspinazie gewassen
- 150 g komijnekaas in blokjes
- 1 appel rode, ongeschild, in blokjes
- 50 g walnoten grof gehakt
- je favoriete dressing naar keuze
Instructies
- Meng de spinazie met de kaas, walnoten en blokjes appel in een grote slakom en schenk de dressing eroverheen. Breng eventueel op smaak met wat versgemalen pep
Voedingswaarde
Recept: Eke Mariën. Bereiding: Hanneke Boers. Fotografie: Petra Steenkamer. Styling: Ulrika Gustavsson
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!