Snel inmaakrecept

snel inmaakrecept - delicious

[membership level=”-3″]

aantal | bijgerecht | weekend | aziatisch |
Dit snelle inmaakrecept is van Yvette van Boven: 'Ik gebruik graag rijstazijn: dat is zo lekker licht, niet al zuur en vaak lekker geurig: de bio- of Aziatische winkel verkoopt veel soorten.'
Ook proberen van Yvette: Homemade courgettebrood
marineren15 minutes

ingrediënten

  • 150 ml rijstazijn of een azijn naar keuze
  • 1,5 eetl. suiker
  • 2 theel. zeezout
  • 300 gram dungesneden harde groenten zoals radijs, wortel, rode ui, komkommer, of bijvoorbeeld reepjes gesneden koolblad.

instructies

  • Roer de azijn, suiker en zout in een schaaltje tot de suiker en zout zijn opgelost. Voeg de groenten toe en laat ze er 10-15 minuten in marineren. Het gaat nóg beter als u ze met schone handen even kneedt.
  • Groenten blijven in deze azijnoplossing in de koelkast wel een dag of 3 goed.
Voedingswaarde: | | |
auteur: delicious.
Recept: Yvette van Boven. Beeld: Oof Verschuren. Uit: Home Made Basics. Uitgeverij: Nijgh & Van Ditmar
Dit recept printen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!

[/membership]
[membership level=”3″]
aantal | bijgerecht | weekend | aziatisch |
Dit snelle inmaakrecept is van Yvette van Boven: 'Ik gebruik graag rijstazijn: dat is zo lekker licht, niet al zuur en vaak lekker geurig: de bio- of Aziatische winkel verkoopt veel soorten.'
Ook proberen van Yvette: Homemade courgettebrood
marineren15 minutes

ingrediënten

  • 150 ml rijstazijn of een azijn naar keuze
  • 1,5 eetl. suiker
  • 2 theel. zeezout
  • 300 gram dungesneden harde groenten zoals radijs, wortel, rode ui, komkommer, of bijvoorbeeld reepjes gesneden koolblad.

instructies

  • Roer de azijn, suiker en zout in een schaaltje tot de suiker en zout zijn opgelost. Voeg de groenten toe en laat ze er 10-15 minuten in marineren. Het gaat nóg beter als u ze met schone handen even kneedt.
  • Groenten blijven in deze azijnoplossing in de koelkast wel een dag of 3 goed.
Voedingswaarde: | | |
auteur: delicious.
Recept: Yvette van Boven. Beeld: Oof Verschuren. Uit: Home Made Basics. Uitgeverij: Nijgh & Van Ditmar
Dit recept printen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!

[/membership]

snel inmaakrecept - delicious