makkelijke pizzaspiraaltjes

makkelijke pizzaspiraaltjes

aantal 8 | hapje | | |
Heerlijke pizzaspiraaltjes waarmee je je borrel extra glans geeft, je lekkere trek stilt, je kaasplankje upgrade… Kortom: het ideale hapje!
Kooktijd20 minutes
Oven30 minutes
Totale tijd50 minutes

Ingrediënten

  • 100 g snijbietblad fijngesneden
  • 150 g olijven ontpit, gehalveerd
  • 100 g salami
  • 200 g kaas gemengd, geraspt
  • 5 el basilicumblaadjes fijngesneden
  • 180 g zongedroogde tomaatjes op olie
  • 45 g pijnboompitten
  • 1 pak bladerdeeg koelvers
  • Melk

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 190°C.
  • Meng in een kom de fijngesneden snijbietblad met de olijven, salami, geraspte kaas, fijngesneden basilicumblaadjes, zongedroogde tomaatjes en pijnboompitten.
  • Rol het pak bladerdeeg uit. Verdeel de vulling over het deegvel, laat aan de bovenkant een rand van 3 cm vrij. Bestrijk deze rand met melk. Rol het deegvel op en druk licht aan.
  • Bestrijk de rol met melk en snijd de rol in 8 plakken. Leg de spiraaltjes op hun kant op een met bakpapier beklede bakplaat, met 3 cm tussenruimte.

Voedingswaarde

auteur: delicious.
Recepten: Lucy Busuttil, Tracy Rutherford, Miranda Payne, Alison Adams, Katrina Adams. Fotografie: Guy Bailey, Jeremy Simons. Styling: Michelle Noerianto, Kirsten Wilson. Bereiding: Kerrie Ray, John Henseler, Lucy Busuttil. Bewerking: Dosia Brewer
 
Dit recept printen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!