aantal 8 |
hapje |
|
|
Heerlijke pizzaspiraaltjes waarmee je je borrel extra glans geeft, je lekkere trek stilt, je kaasplankje upgrade… Kortom: het ideale hapje!
Ingrediënten
- 100 g snijbietblad fijngesneden
- 150 g olijven ontpit, gehalveerd
- 100 g salami
- 200 g kaas gemengd, geraspt
- 5 el basilicumblaadjes fijngesneden
- 180 g zongedroogde tomaatjes op olie
- 45 g pijnboompitten
- 1 pak bladerdeeg koelvers
- Melk
Instructies
- Verwarm de oven voor op 190°C.
- Meng in een kom de fijngesneden snijbietblad met de olijven, salami, geraspte kaas, fijngesneden basilicumblaadjes, zongedroogde tomaatjes en pijnboompitten.
- Rol het pak bladerdeeg uit. Verdeel de vulling over het deegvel, laat aan de bovenkant een rand van 3 cm vrij. Bestrijk deze rand met melk. Rol het deegvel op en druk licht aan.
- Bestrijk de rol met melk en snijd de rol in 8 plakken. Leg de spiraaltjes op hun kant op een met bakpapier beklede bakplaat, met 3 cm tussenruimte.
Voedingswaarde
Recepten: Lucy Busuttil, Tracy Rutherford, Miranda Payne, Alison Adams, Katrina Adams. Fotografie: Guy Bailey, Jeremy Simons. Styling: Michelle Noerianto, Kirsten Wilson. Bereiding: Kerrie Ray, John Henseler, Lucy Busuttil. Bewerking: Dosia Brewer
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!