aantal |
drankje |
feestelijk |
italiaans |
Voor een heerlijke cocktail hoef je niet naar een bar te gaan, die maak je gewoon zelf! Probeer deze bitterzoete klassieker uit Italië: negroni.
Methode: stir
Glas: rocks
Garnering: sinaasappelzest
Begrijp je al die ingewikkelde cocktailtaal niet? Wij helpen je!
Methode: stir
Glas: rocks
Garnering: sinaasappelzest
Begrijp je al die ingewikkelde cocktailtaal niet? Wij helpen je!
Ingrediënten
- 30 ml gin
- 30 ml Campari
- 30 ml rode vermout
Instructies
- Vul een mixing glas met ijsblokjes.
- Schenk de gin, Campari en rode vermout erbij.
- Stir alle ingrediënten totdat er vorst op de buitenkant van het mixing glas begint te vormen.
- Vul een rocksglas met ijsblokjes of gebruik een grote ijsbal.
- Strain de cocktail in het glas.
- Garneer de cocktail met een sinaasappelzest.
Voedingswaarde
Receptuur: Tess Posthumus. Beeld: Dana van Leeuwen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!