Kruidige appelcider

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp


aantal 3 | drankje | feestelijk, weekend | internationaal |
voorbereiding1 uur
kooktijd15 minuten
totale tijd1 uur 15 minuten

ingrediënten

  • 3 l appelcider, met of zonder alcohol
  • 2 kaneelstokjes
  • 5 kruidnagels
  • 2 appels, in plakjes

instructies

  • Breng 250 ml van de appelcider aan de kook met de kaneelstokjes en de kruidnagels. Laat ± 15 min. tegen de kook aan trekken. Neem van het vuur en laat afkoelen.
  • Snijd de appels in plakjes. Meng alle ingrediënten en serveer in een grote kan.
Voedingswaarde: | | |
auteur: delicious.
Recepten: Yvette van Boven. Fotografie: Eric van Lokven. Styling: Cyn Ferdinandus. Bereiding: Yvonne Jimmink. Productie: Dosia Brewer
Dit recept printen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!