Gekookte eitjes met citroen-kruidenmayonaise

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
gekookt eitje kruidenmayonaise-delicious


vegetarisch
aantal | lunchgerecht, ontbijt | moederdag, pasen, weekend | hollands |
Simpel, lekker en zo delicious. een eitje mét…
kooktijd15 minuten
totale tijd15 minuten

ingrediënten

  • 3 eierdooiers
  • 1 tl mosterd
  • 150 ml olie mild
  • citroensap
  • 1 el peterselie fijngesneden
  • ½ el bieslook fijngesneden
  • ½ el dille fijngesneden
  • 4-6 eitjes gekookt

instructies

  • Klop de dooiers los met de mosterd en voeg al kloppend druppelsgewijs de olie toe tot een dikke mayonaise ontstaat. Breng op smaak met citroensap, zout en peper en roer de kruiden erdoor. Serveer de mayonaise als een dip bij de gekookte eitjes.
Voedingswaarde: | | |
auteur: delicious.
Recepten en bereiding: De Bakkerswinkel Amsterdam. Fotografie: Louis Lemaire. Styling: Bertien Minningh
Dit recept printen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!


gekookt eitje kruidenmayonaise-delicious