Gekookte eitjes met citroen-kruidenmayonaise

Gekookte eitjes met citroen-kruidenmayonaise

Voorkeur: vegetarisch

aantal | lunchgerecht, ontbijt | moederdag, pasen, weekend | hollands |

Simpel, lekker en zo delicious. een eitje mét…

Kooktijd:15

Totale tijd:15

Ingrediënten

  • 3 eierdooiers
  • 1 tl mosterd
  • 150 ml olie mild
  • citroensap
  • 1 el peterselie fijngesneden
  • ½ el bieslook fijngesneden
  • ½ el dille fijngesneden
  • 4-6 eitjes gekookt

Instructies

  1. Klop de dooiers los met de mosterd en voeg al kloppend druppelsgewijs de olie toe tot een dikke mayonaise ontstaat. Breng op smaak met citroensap, zout en peper en roer de kruiden erdoor. Serveer de mayonaise als een dip bij de gekookte eitjes.

Voedingswaarde

Recepten en bereiding: De Bakkerswinkel Amsterdam. Fotografie: Louis Lemaire. Styling: Bertien Minningh

Dit recept printen

Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!