vegetarisch
aantal |
lunchgerecht, ontbijt |
moederdag, pasen, weekend |
hollands |
Simpel, lekker en zo delicious. een eitje mét…
Ingrediënten
- 3 eierdooiers
- 1 tl mosterd
- 150 ml olie mild
- citroensap
- 1 el peterselie fijngesneden
- ½ el bieslook fijngesneden
- ½ el dille fijngesneden
- 4-6 eitjes gekookt
Instructies
- Klop de dooiers los met de mosterd en voeg al kloppend druppelsgewijs de olie toe tot een dikke mayonaise ontstaat. Breng op smaak met citroensap, zout en peper en roer de kruiden erdoor. Serveer de mayonaise als een dip bij de gekookte eitjes.
Voedingswaarde
Recepten en bereiding: De Bakkerswinkel Amsterdam. Fotografie: Louis Lemaire. Styling: Bertien Minningh
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!