aantal 1 | Borrelhapje | | frans |
Deze delicate boter ademt de essentie van de Franse keuken: respect voor ingrediënten, aandacht voor detail, en de kunst om van het gewone iets buitengewoons te maken. In amper 5 minuten met maar drie ingrediënten creëer jij iets magnifiques. Smeer de boter genereus op een verse baguette of laat hem bijvoorbeeld smelten over warme groenten.
Ingrediënten
- 225 g ongezouten boter op kamertemperatuur
- 1 gekonfijte citroen uitgelekt
- fleur de sel
Instructies
- Doe de boter in een middelgrote kom. Snijd de citroen in vieren en haal met je handen het vruchtvlees eruit. Dit heb je nu niet nodig (je kunt het pureren met wat zout en olijfolie tot salsa die je bewaart in je koelkast). Hak de schil heel fijn en meng door de zachte boter. Breng op smaak met wat fleur de sel.
Voedingswaarde
Dit recept printen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!