De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Fruitijsjes

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp


aantal 8 | zoet | doordeweeks, feestelijk, zomer | |
Wie jarig is, trakteert op school of op een kinderfeestje op een heerlijke, zonnige smoothie, lekkere fruitijsjes, feestelijke prikkers of fruitige cakejes. Het recept van de fruitijsjes delen we hieronder..
kooktijd10 minuten
Invriezen6 uur
totale tijd6 uur 10 minuten

ingrediënten

  • 1 blik Del Monte fruitcocktail op lichte siroop
  • 227 g Del Monte halve peren op sap, 1 blik
  • 415 g limonadesiroop sinaasappel suikervrije,12 el

instructies

  • Giet de fruitcocktail en de peren af en vang het perensap op. Pureer de peren met de staafmixer.
  • Verdeel het cocktailfruit over 8 ijslollyvormpjes (inhoud 75 ml).Schenk in elk vormpje 1 el limonadesiroop en 1 el van het opgevangen perensap en 1 el water. Verdeel de peerpuree over de vormpjes.
  • Steek de stokjes in de vormpjes en zet de ijsjes minstens 6 uur in de diepvries.
Voedingswaarde: | | |
auteur: delicious.
Tip: Voeg voor volwassenen naar wens een scheutje limoncello of sinaasappellikeur toe.
delicious. in samenwerking met Del Monte. Beeld: Studio Philippi
 
Dit recept printen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!