aantal 8 |
zoet |
doordeweeks, feestelijk, zomer |
|
Wie jarig is, trakteert op school of op een kinderfeestje op een heerlijke, zonnige smoothie, lekkere fruitijsjes, feestelijke prikkers of fruitige cakejes. Het recept van de fruitijsjes delen we hieronder..
Ingrediënten
- 1 blik Del Monte fruitcocktail op lichte siroop
- 227 g Del Monte halve peren op sap, 1 blik
- 415 g limonadesiroop sinaasappel suikervrije,12 el
Instructies
- Giet de fruitcocktail en de peren af en vang het perensap op. Pureer de peren met de staafmixer.
- Verdeel het cocktailfruit over 8 ijslollyvormpjes (inhoud 75 ml).Schenk in elk vormpje 1 el limonadesiroop en 1 el van het opgevangen perensap en 1 el water. Verdeel de peerpuree over de vormpjes.
- Steek de stokjes in de vormpjes en zet de ijsjes minstens 6 uur in de diepvries.
Voedingswaarde
Tip: Voeg voor volwassenen naar wens een scheutje limoncello of sinaasappellikeur toe.
delicious. in samenwerking met Del Monte. Beeld: Studio Philippi
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!