Voorkeur: vegetarisch
aantal 1 | borrelhap | | frans | vegetarisch
In acht minuten transformeer je gewone boter tot een veelzijdige culinaire companion, die je kan combineren op een baguette, maar ook op warme aardappels. Eenvoud die verfijning ontmoet.
Ingrediënten
- 225 g ongezouten boter, op kamertemperatuur
- 1 el fijngehakte verse kervel
- 1 el fijngehakte verse bieslook
- 1 el fijngehakte verse platte peterselie
- 1 el fijngehakte verse dragon
- fleur de sel
- versgemalen witte peper
Instructies
- Doe de boter in een middelgrote kom. Meng de verse kruiden door de zachte boter. Breng op smaak met wat fleur de sel en witte peper.
Voedingswaarde
RECEPTEN, STYLING MARJORIE TAYLOR, KENDALL SMITH FRANCHINI, JESS THOMSON FOTOGRAFIE ANSON SMART.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!