vegetarisch
aantal 4 |
brunch, brunchgerecht, lunch, lunchgerecht, ontbijt, ontbijtgerecht, zoet |
|
amerikaans |
vegetarisch
brunch, brunchgerecht, lunch, lunchgerecht, ontbijt, ontbijtgerecht, zoet |
|
amerikaans |
vegetarisch
Makkelijker wordt het bijna niet, met deze bananenbrood pancakes uit de blender. Het enige wat je nodig hebt aan keukenapparatuur is een blender. Ingrediënten erin, blenden en bakken maar!
Ingrediënten
- 300 g bloem
- 3 tl bakpoeder
- 250 ml melk
- 2 rijpe bananen
- 1 ei
- 80 g bruine suiker
- 2 tl vanille-extract
- 1 tl gemalen kaneel
- 50 g ongezouten boter , gesmolten, + extra voor in de pan
- ter garnering: geroosterde hazelnoten, plakjes banaan, golden syrup, honing of agavesiroop
Instructies
-
Doe voor het beslag alle ingrediënten behalve de boter, golden syrup, hazelnoten en extra banaan in een blender. Breng op smaak met een snufje zout en mix tot een glad beslag.
-
Verwarm een grote anti-aanbakpan op middelhoog vuur. Vet de pan in met een beetje boter en bak de pannenkoeken in meerdere porties. Bak de pannenkoeken 2 minuten, tot kleine luchtbelletjes ontstaan. Draai ze om en bak nog een minuut. Leg apart en ga door met de rest van het beslag.
-
Serveer de pannenkoeken met de golden syrup, hazelnoten en extra banaan.
Voedingswaarde
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!