Aardappelchips met zure room & gerookte vis

Aardappelchips met zure room & gerookte vis
DLC -12-2017

aantal 12 | hapje | feestelijk, weekend | |
delicious. aardappelchips (100 g) zijn extra dik gesneden, heel licht gezouten en gemaakt van 3 aardappelsoorten: gele agria, paarse vitelotte en rode lady rosetta. Perfect voor een borrelhapje met zure room & gerookte vis.
Kooktijd10 minutes
Totale tijd10 minutes

Ingrediënten

  • 12 vitelotte aardappelchips paarse chips
  • 125 ml zure room
  • ½ biocitroen rasp
  • 1 el bieslook geknipt
  • 100 g gerookte zalm dun gesneden, in stukken
  • 30 g kaviaar of andere viseitjes

Instructies

  • Maak een saus van de zure room, citroenrasp en bieslook. Breng op smaak met zout en peper. Leg de chips op een schaal. Verdeel de zalm over de chips, daarop een schep zure room en wat haringkaviaar.

Voedingswaarde

auteur: delicious.
Fotografie: Alan Jensen. Styling: Cyn Ferdinandys. Bereiding: Victor de Launay. Recept: Redactie delicious.
Dit recept printen
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!