aantal 12 |
hapje |
feestelijk, weekend |
|
delicious. aardappelchips (100 g) zijn extra dik gesneden, heel licht gezouten en gemaakt van 3 aardappelsoorten: gele agria, paarse vitelotte en rode lady rosetta. Perfect voor een borrelhapje met zure room & gerookte vis.
Ingrediënten
- 12 vitelotte aardappelchips paarse chips
- 125 ml zure room
- ½ biocitroen rasp
- 1 el bieslook geknipt
- 100 g gerookte zalm dun gesneden, in stukken
- 30 g kaviaar of andere viseitjes
Instructies
- Maak een saus van de zure room, citroenrasp en bieslook. Breng op smaak met zout en peper. Leg de chips op een schaal. Verdeel de zalm over de chips, daarop een schep zure room en wat haringkaviaar.
Voedingswaarde
Fotografie: Alan Jensen. Styling: Cyn Ferdinandys. Bereiding: Victor de Launay. Recept: Redactie delicious.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!