6x de lekkerste kroketten om zelf te maken

Garnaalkroket_kreeftkroket - delicious

Kroketten komen in alle soorten en maten. Je hebt kaaskroketten, garnalenkroketten, rundvleeskroketten en alles wat daar tussenin zit. Dit zijn onze favoriete kroketten om zelf te maken.

Maak het snackfeest compleet met deze 5 culinaire snacks.

ham-kaaskroketjes met chipotlemayonaise
Zo tegen het einde van de middag verlangen we naar een snack. En dan vooral naar deze ultieme ham-kaaskroketjes met huisgemaakte chipotlemayonaise. 
naar recept
Portugese viskroketjes piri piri
Deze zilte viskroketjes heten in het Portugees pastéis de bacalhau. Superlekker als hapje bij een glas witte wijn, als het kán buiten. Of bij vinho verde, om in Portugese sferen te blijven. Bacalhau of bakkeljauw is gedroogde, gezouten kabeljauw. Je vindt het in de diepvries van grotere supermarkten.
Ook vegakroketjes op tafel? Bak polentakroketjes
naar recept
viskroketjes piripiri - delicious
polenta-rozemarijnkroketjes met olijf-knoflookmayonaise
Vandaag is het nationale krokettendag! Dus alsjeblieft, het recept van onze polenta-rozemarijnkroketjes. Da’s weer eens iets anders!
naar recept
kroketten-deliciousnederland
pompoen-saffraankroket met paprika-hazelnootdip
Kroket maar dan anders? Probeer deze vegetarische kroketten van pompoen en saffraan met een heerlijke paprika-hazelnootdip om in te dippen!
naar recept
pompoen-saffraan kroket | delicious
garnalen- en kreeftkroketjes
Zo middenin het garnalenseizoen wordt de Belgische kust geroemd om z’n typische visgerechten. Maak eens deze garnalen- en kreeftkroketjes. Je kunt natuurlijk verse visbouillon gebruken (is het allerlekkerst!), maar een pot visfond is zeker en vast een goed alternatief. Een echte Vlaams klassieker!
naar recept
Garnaalkroket_kreeftkroket - delicious
kroket met prei, schwarzwalder schinken en gruyère
Een winterse kroket voor bij de borrel, tussendoor of bij de friet. De mannen van Mister Kitchen maakten het recept voor deze verleidelijke, krokante hapjes.
naar recept
kroket-prei-delicious
Garnaalkroket_kreeftkroket - delicious