3x dip voor bij je vega bitterbal

3x dip voor bij je vega bitterbal

Voorkeur: vegetarisch

aantal 12 | hapje | feestelijk, weekend | hollands | vegetarisch

Deze vega bitterbal 2.0 tilt je borrel naar een hoger niveau met een romige ragout op basis van soja, tarwe en bouillon, omhuld met knapperig krokant. We geven je drie heerlijke sausjes om lekker in te dippen!

Voorbereiding:20

Kooktijd:12

Ingrediënten

miso-yoghurtdip

  • 100 g griekse yoghurt
  • 1 volle el witte miso
  • 1 teentje knoflook geperst
  • 1 tl honing
  • 1/2 limoen sap
  • 1 tl sesamolie

gember-limoenmayo

  • 100 g mayonaise
  • 1 el geraspte gember
  • 1 limoen rasp en sap

groene romige mosterdmayo

  • 1 el groene kruidenmosterd
  • 3 el citroenmayonaise
  • 2 el crème fraiche

Instructies

  1. Meng voor elke dip alle ingrediënten.
  2. Bestrooi de miso-yoghurtdip met het sesamzaad en de mosterdmayo met bieslook.
  3. Bereid de bitterballen volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven of airfryer.
  4. Leg de bitterballen op een schaal en serveer met de 3 dips.

Voedingswaarde

Recept: Janneke Phillipi. Fotografie: Ernie Enkelaar. Styling: Laura Vijselaar. Bereiding: Bart Stuart. In samenwerking met: Kwekkeboom

Dit recept printen

Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!