vegetarisch
aantal 2 |
lunchgerecht |
doordeweeks |
hollands |
Aan het begin van de week is daar weer het dilemma: wat gaat er deze week mee in de lunchtrommel? delicious. doet alvast een voorzetje met 2 (h)eerlijke broodjes!
Ingrediënten
broodjes met hazelnotenpasta, komkommer en tuinkers
- 4 volkorenboterhammen stevig (natuurwinkel)
- 1 pot hazelnotenpasta*
- 16 plakjes komkommer
- 1 bakje tuinkers
brood met kaas, vijgenjam en rucola
- 4 volkorenboterhammen stevig (natuurwinkel)
- 4 plakken boerenkaas jong/belegen
- 1 pot vijgenjam
- 50 g rucola
Instructies
- Besmeer de boterhammen met hazelnotenpasta, beleg met komkommer, tuinkers en bestrooi met wat grof zout of fleur de sel. Of beleg het brood met de kaas, besmeer met vijgenjam en bestrooi met wat rucola.
Voedingswaarde
* Hazelnotenpasta kun je kopen bij de natuurwinkel: het is een notenpasta van vers geroosterde hazelnoten en zeezout ZONDER chocolade. Verwar het niet met choco-notenpasta Hazelnotenpasta staat bij de andere notenpasta’s.
Recepten & foodstyling: Odette Rigterink. Fotografie: Eric van Lokven. Styling: Cyn Ferdinandus. Productie: Merijn Tol
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!